Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Juni 2021

Gemeente richt nieuwe stichting op voor preventie in kader van gezond leven

De gemeente Alphen aan den Rijn hecht grote waarde aan het bevorderen en stimuleren van een gezonde levensstijl. Dit is één van de speerpunten van het preventiebeleid van de gemeente. Gebleken is ...
Lees verder

Werkbezoek aan de Lindenhovestraat in Zwammerdam

In de Lindenhovestraat in Zwammerdam is het al een tijdje hommeles. Ooit gebouwd voor paard-en-wagen is het anno 2021 een straatje waar veel te veel, te zwaar en te breed verkeer ook nog eens veel...
Lees verder

Vrijstelling kleine giften voor mensen in de bijstand (vreemd - motie SP)

Dat mensen in de bijstand het bij hun gemeente moeten melden als zij naast hun uitkering nog extra inkomsten hebben (al dan niet tijdelijk), mag algemeen bekend worden verondersteld. Minder bekend...
Lees verder

Invoering woonplicht

In de raadsvergadering van 3 juni werd onder andere gesproken over het verzoek van de ChristenUnie-fractie aan burgemeester en wethouders om te onderzoeken of in Alphen een woonplicht kan worden ...
Lees verder

ChristenUnie Alphen aan den Rijn zoekt vrijwilligers

De ChristenUnie is van christenen en voor iedereen! We zijn dankbaar dat we kunnen bijdragen aan het bestuur van onze gemeente. En dat we regelmatig het verschil kunnen maken.

In maart 2022 zijn weer de gemeenteraadsverkiezingen. Help jij ons om het verschil te maken in Alphen aan den Rijn en de omliggende dorpskernen? We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor veel verschillende taken!

Kandidatenlijst
Ben je enthousiast voor de ChristenUnie en en wil je de partij graag vertegenwoordigen op de kandidatenlijst? Dan gaan we hierover graag met je in gesprek!

Gebedsteam
Vind je het 
belangrijk om de ChristenUnie activiteiten en vrijwilligers biddend te ondersteunen, dan ben je welkom in het gebedsteam.

Verkiezingsprogramma
Vind je het belangrijk om mee te denken over plaatselijke thema’s zoals wonen en ruimte, werk en inkomen, welzijn en zorg, veiligheid etc.? Dan is er plek voor jou in het team dat ons verkiezingsprogramma gaat opstellen.

Campagneteam
Vind je het leuk om mee te helpen met het organiseren van plaatselijke acties? Of ben je liever praktisch bezig met het aanspreken van mensen, flyeren en stukjes schrijven voor social media? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het campagneteam!

Heb je interesse?
Help jij ons om het verschil te maken in Alphen aan den Rijn en onze mooie dorpen? Stuur dan een berichtje naar werving@alphenaandenrijn.christenunie.nl. We bespreken dan graag wat het beste bij je past.

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts