Vrijwilligers

CU vrijwilligers_bannerChristenUnie Alphen aan den Rijn zoekt vrijwilligers 
De ChristenUnie is van christenen en voor iedereen! We zijn dankbaar dat we kunnen bijdragen aan het bestuur van onze gemeente. En dat we regelmatig het verschil kunnen maken.

In maart 2022 zijn weer de gemeenteraadsverkiezingen. Help jij ons om het verschil te maken in Alphen aan den Rijn en de omliggende dorpskernen? We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor veel verschillende taken!

Gebedsteam
Vind je het belangrijk om de ChristenUnie activiteiten en vrijwilligers biddend te ondersteunen, dan ben je welkom in het gebedsteam.

Campagneteam
Vind je het leuk om mee te helpen met het organiseren van plaatselijke acties? Of ben je liever praktisch bezig met het aanspreken van mensen, flyeren en stukjes schrijven voor social media? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het campagneteam!

Kandidatenlijst
Ben je enthousiast voor de ChristenUnie en en wil je de partij graag vertegenwoordigen op de kandidatenlijst? Dan gaan we hierover graag met je in gesprek!

Verkiezingsprogramma
Vind je het belangrijk om mee te denken over plaatselijke thema’s zoals wonen en ruimte, werk en inkomen, welzijn en zorg, veiligheid etc.? Dan is er plek voor jou in het team dat ons verkiezingsprogramma gaat opstellen.

Heb je interesse?
Help jij ons om het verschil te maken in Alphen aan den Rijn en onze mooie dorpen? Stuur dan een bericht. We bespreken dan graag wat het beste bij je past.