ChristenUnie raadscommissielid ruimtelijk & economisch domein beëdigd

Alphen aan den Rijn

Jim Felix beëdigd als raadscommissielid

Op 27 maart is Jim Felix beedigd als raadscommissielid voor de ChristenUnie Alphen aan den Rijn. 
Jim is 22 jaar oud, getrouwd en woont in Boskoop. Hij studeert in Delft en Leiden en is actief als politiek adviseur bij PerspectieF. 

Lees verder

Jim Felix stelt zich voor

Hallo iedereen ik ben Jim Felix. Ik ben tweeëntwintig jaar oud, getrouwd met Nardin en woon sinds augustus jl. in Boskoop. Hiervoor heb ik bij mijn ouders in Zwijndrecht gewoond, waar ik ben opgegroeid met mijn twee lieve zussen. Ik ben momenteel nog student in Delft en Leiden en actief bij de jongerenpartij PerspectieF als politiek adviseur. Na een uitnodiging van Bruno, fractiemedewerker, ben ik sinds de zomer te gast bij de fractievergaderingen van de ChristenUnie. Dit bevalt mij goed en hier zie ik hoe analyses en rapporten hun uitwerking krijgen in de praktijk om de gemeente verder te helpen.
De ChristenUnie in Alphen a/d Rijn is een fractie die let op de financiën en gedegen bestuur, maar de zwaksten uit de samenleving niet uit het oog verliest. Het is een fractie met duidelijke normen en waarden, maar niet alleen aan de zijlijn blijft staan en dus ook verantwoordelijkheid durft te nemen. Met mijn technische achtergrond en mijn interesses in de leefomgeving en mobiliteit, mag ik D.V. mijn bijdrage leveren als commissielid RED (ruimtelijk & economisch domein). Daarnaast is de fractie een mooie plek om te leren van ervaren politici die veel kennis beschikken over ook de sociale, financiële en bestuurlijke domeinen.